Onze diensten zijn

Van der Kruit stukadoor is breed inzetbaar voor al uw wand- en plafondwerkzaamheden.

Gladstucwerk

Gladstucwerk een hedendaagse moderne afwerking is het glad en vlak afpleisteren van wanden en plafonds. Dit geeft een luxe en rustige uitstraling met een ruimtelijk effect. Gladpleisterwerk past in ieder interieur.
Lees meer...
 

Spachtelputz

Spachtelputz is het meest voorkomende sierpleister. Het is een tijdloze en duurzame wandafwerking die in elke gewenste kleur kan worden aangebracht.Sierpleister is een verzamelnaam van 4 verschillende structuur afwerkingen.
Lees meer...
 

Spackspuiten

Spackspuiten is de laatste jaren enorm populair geworden. Het kan op allerlei verschillende ondergronden worden aangebracht, zoals beton Gipsplaten enzovoorts.
Lees meer...
 

Verfspuiten

Verfspuiten is tijd besparend en geeft een superstrak eindresultaat voor wanden en plafonds. Het verfspuiten of te wel Airless spuiten zorgt voor een afwerkingsniveau dat niet met rollen of kwasten te vergelijken is.
Lees meer...
 

Schuurwerk

Schuurwerk is het stukadoren met een mengsel van zilverzand kalk en gips. Het heeft een prachtige zanderige oppervlakte met een draaiendeschaduw effect(Vlammen).
Lees meer...
 

Betoncire / Betonlook

Betonlooks zijn er van verschillende leveranciers met verschillende eigenschappen. Zo is betoncire de meest voorkomende en geschikt voor alle ruimtes ook voor douche hoeken.
Lees meer...
 

Marmerlook

Marmerstuc of marmerlook zijn er van 3 verschillende leveranciers. Orgineel marmer stuc van oikos is ook geschikt voor buiten zoals in Italiƫ vaak te zien is. Italiaans stucwerk is een stuctechniek die een levend en glanzend oppervlak krijgt.
Lees meer...
 

Leem stucwerk

Biologisch stucwerk zorgt voor een beter leefclimaat. Onder biologisch stucwerk vallen. Leem en Kalkafwerkingen
Lees meer...
 

Buitengevels

Er bestaan diversen mogelijkheden voor het afwerken van buitengevels, bijvoorbeeld Gladde wandafwerking, schuurwerk, sierpleisters en Italiaanse marmer stucco. Cement mortel wordt vaak toegepast op buitengevels, kan goed tegen vocht en is zeer hard.
Lees meer...
 

Lijsten en ornamenten

Lijsten en ornamenten hebben de eigenschap uw woonkamer optisch te vergroten en sfeer in uw huiskamer te brengen.Sierlijsten, kooflisten en rozetten geven een strakke kamer rust en uitstraling.Er zijn veel verschillende lijsten en ornamenten te verkrijgen.
Lees meer...
 

Traditioneel stukadoorswerk

Traditioneel stucwerk is stukadoorswerk wat al eeuwen word toegepast op wanden en plafonds.De muren en plafonds worden met mengsel van zand, cement en kalk in 2 lagen vlak, strak haaks en telood of waterpas gestuukt. De eerste laag is een hechtlaag oftewel de vertinlaag.
Lees meer...