Marmerlook / Marmerstuc

Marmerstuc of marmerlook zijn er van 3 verschillende leveranciers. Orgineel marmer stuc van oikos is ook geschikt voor buiten zoals in Italiƫ vaak te zien is.

Italiaans stucwerk is een stuctechniek die een levend en glanzend oppervlak krijgt. Dit stucwerk is ook wel bekend om zijn 'marmer effect'. Italiaans stucwerk is in diverse kleuren leverbaar.

Het brengt de oude Italiaanse stucco-technieken terug, zoals die in vroeger tijden door de "stucadore" in paleizen en villa's werden toegepast. Moderne technologie en eigentijdse kleurstellingen maken het mogelijk om deze authentieke decoratiekunst te laten herleven.

Oikos is gemaakt op basis van minerale grondstoffen, geschikt om oude Italiaanse decoratietechnieken ("Effetto Marmorino") te verkrijgen door het materiaal over een glad gepleisterde ondergrond aan te brengen. Het laat de muur ademen en is door de natuurlijke samenstelling milieuvriendelijk. Muren die behandeld zijn met Oikos zijn lichtecht, vuilbestendig en watervast.

Oikos is verkrijgbaar in vele (combinaties) kleuren en wit. Voor marmerlooks binnenshuis gebruiken we ook veel van het merk brander-stucco en van Prinsen Frescolori.

Graag komen wij bij u langs om voorbeelden te laten zien . Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.