Muur stucen

Betaalbaar en degelijk stucwerk. Een muur stucen is iets dat u beter over kunt laten aan vakmensen. Hoe verleidelijk sommige alternatieven misschien ook mogen lijken; bij Van der Kruit en Zonen uit Rotterdam staan kwaliteit en betaalbaarheid voorop. Daarnaast vinden wij onze medewerkers erg belangrijk en zijn er met name twee zaken waarover al onze mensen beschikken: vakkennis en plezier in het werk. Het eerste spreekt natuurlijk voor zich, maar het tweede is vrijwel net zo belangrijk. Een vakman van Van der Kruit en Zonen pakt graag werk aan en gaat altijd een muur stucen met een glimlach op zijn gezicht. Ondertussen maakt hij graag een praatje met u of eventueel aanwezige collega’s. Wij hebben immers een mooi vak.

Wat kunt u verwachten van Van der Kruit en Zonen?

Met onze bedrijfsfilosofie zit het dus wel goed, maar waar kunt u ons nou concreet voor inschakelen? Wilt u een muur stucen of heeft u een klus in gedachten en vraagt u zich af of wij daar de juiste partij voor zijn? Van der Kruit en Zonen werkt voor een breed palet aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Deze schakelen ons in voor onder meer:

  • Stuc- en pleisterwerk;
  • Sierpleisters;
  • Spackspuitwerk;
  • Behangen;
  • Plafondafwerking;
  • Tegelzetten (zowel op wand als op vloer).

Mocht u toch nog met een vraag zitten over onze dienstverlening, ons werkgebied of over iets anders? Dan mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via het daarvoor bestemde contactformulier.

Tijden veranderen en natuurlijk is dat voor ons niet anders. Gelukkig merken wij dat de vraag naar vakwerk nog altijd bijzonder groot is. Dat geeft ons veel voldoening. Graag ruimen wij in ons drukke schema een plek in voor u. Informeert u daarom vrijblijvend naar onze diensten. Dat kan heel eenvoudig online: Offerte aanvragen

U loopt hier in een aantal stappen uw project langs, zodat wij er een goed beeld van kunnen vormen. Wij zullen er dan snel met u op terugkomen.