Laat uw plafond stucen door de ervaren vakman

Een begrip in Rotterdam. Wilt u mooie, strak afgewerkte plafonds in uw woning of uw bedrijfspand? Dan bent u bij Stukadoorsbedrijf Van der Kruit & Zonen uit Rotterdam aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1989 hebben wij veel ervaring opgedaan met stucwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Inmiddels is ons bedrijf een begrip in Rotterdam en hebben wij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Zo maken wij uitsluitend gebruik van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers die hun vak prima verstaan. Voor een gedegen en eerlijk advies over de afwerking van plafonds, wanden en vloeren moet u bij ons zijn.

Veelzijdig

Als u verzekerd wilt zijn van het beste resultaat, laat dan uw plafond stucen door onze ervaren specialisten. Wij kunnen uw plafond stucen en tevens traditioneel afwerken of voorzien van ornamenten en lijsten. Wilt u uw plafonds laten voorzien spackspuitwerk? Neem vandaag nog contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat u snel een scherpe offerte van ons ontvangt. Een fraai afgewerkt plafond maakt iedere ruimte helemaal af, zorgt voor de juiste sfeer en is bovendien gemakkelijk in onderhoud.

Wij staan voor u klaar

Wilt u weten wat het plafond stucen u bij ons gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte voor plafond stucen aan via ons contactformulier of bel ons op 010-4613336. Hier kunt u tevens zien wat wij naast plafond stucen nog meer voor u kunnen betekenen. Het stucen van wanden of het aanbrengen van sierpleisters en behang kunnen wij namelijk ook perfect voor u verzorgen. Bent u van plan om de wanden en vloeren van uw keuken of badkamer professioneel te laten betegelen? Dan staan onze medewerkers voor u klaar!