Vakkundig pleisterwerk, het beste voor uw wand en plafond

Pleisterwerk aanbrengen op wanden en plafonds is een vak apart en kan het beste gedaan worden door ervaren professionals. Door middel van het aanbrengen van pleisterwerk worden bestaande wanden en plafonds met een dunne laag mortel mooi vlak gemaakt. Vervolgens kan er worden afgewerkt op de manier zoals u dat wenst met bijvoorbeeld een fraai behang of mooie tegels. U kunt ook kiezen voor glad pleisterwerk, waarbij de muren of plafonds spiegelglad worden opgeleverd, maar na droging nog wel geschilderd moeten worden. 

Jarenlange ervaring

Sinds 1989 zijn wij vanuit Rotterdam werkzaam binnen zowel de particuliere als de zakelijke markt. U kunt bij ons bedrijf terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan wanden, plafonds en vloeren. Onze ervaren en vakkundige medewerkers staan altijd garant voor het beste resultaat. Op onze website staat een overzicht van de projecten die wij in de loop der jaren hebben gerealiseerd en de diverse aannemers waar wij mee samenwerken. Wilt u weten of wij het pleisterwerk voor uw nieuwbouw- of renovatieproject kunnen uitvoeren? Bij ons kunt u altijd terecht voor een eerlijk en helder advies op maat. Wij staan voor u klaar.

Voor een vrijblijvende prijsopgave voor al uw pleisterwerk kunt u contact met ons via het contactformulier. U kunt ons ook bellen op nummer 010-4613336. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en zorgen voor een scherpe prijsopgave. Ook al uw tegel- en behangklussen kunt u met een gerust hart overlaten aan onze gemotiveerde medewerkers. Laat uw wanden en plafonds maar aan onze vertrouwde zorg over.