Spachtelputz aanbrengen

Spachtelputz is een sierpleister waarmee u uw muren op een perfecte manier kunt afwerken. De kern van dit materiaal is gebroken marmerkorrels vermengd met bindmiddel. Hierdoor is het sterk en zeer elastisch. Spachtelputz aanbrengen op uw muur kan op twee manieren: u kunt ervoor kiezen Spachtelputz te laten spuiten of te smeren.

Spachtelputz aanbrengen voor de structuur van uw wens

Of u ervoor kiest om Spachtelputz aan te brengen door spuiten of smeren is afhankelijk van uw keuze voor structuur. Gaat u voor egaal? Dan is spuiten het meest ideaal. Houdt u meer van een grovere afwerking met wellicht een motief? Dan is smeren het meest ideaal. Welke methode om spachtelputz aan te brengen u ook kiest, u krijgt gegarandeerd een perfecte afwerking.

Spachtelputz is populair als wandafwerking

Spachtelputz aanbrengen op muren wordt steeds populairder. Dat komt door de unieke eigenschappen van het materiaal en, niet te vergeten, de zeer aantrekkelijke prijs. Met Spachtelputz bent u verzekerd van een sterke, egale afwerking van uw muur, waarbij u zelf de kleur kiest. Spachtelputz is daarnaast zeer snel aan te brengen, waardoor binnen twee dagen uw gehele huis behandeld kan zijn.

Spachtelputz aanbrengen is vakwerk

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om Spachtelputz zelf aan te brengen. Voor het beste resultaat is het echter aan te raden om een vakman in de hand te nemen. Ons bedrijf heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met het aanbrengen van dit materiaal. Hierdoor kunnen wij met recht zeggen dat wij expert zijn in Spachtelputz aanbrengen.

Vraag direct een offerte bij ons aan

Wij adviseren u graag over Spachtelputz in uw woning. Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan en wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Ook vertellen wij u natuurlijk tegen welk aantrekkelijk tarief wij uw muren kunnen voorzien van Spachtelputz.