Spackspuitwerk voor betaalbare strakke muren en plafonds

Spackspuitwerk is een populaire manier om muren en plafonds af te werken. Ons stukadoorsbedrijf uw woning of bedrijfspand voorzien van een strakke laag sierpleister (spack) in de door uw gewenste kleur en korrel.

Betaalbaar stucwerk

Spackspuitwerk is een betaalbare vorm van stucwerk, waarbij het sierpleister met behulp van machines op plafonds en muren wordt gespoten. Met de eerste laag wordt de muur geëgaliseerd, met de tweede krijgt het pleister het gewenste korreleffect. Vanwege het gebruik van spuitmachines is deze manier van stucwerk geschikt voor het betaalbaar afwerken van grote oppervlaktes, bijvoorbeeld in kantoorgebouwen.

Kies uw kleur en korrel

Het spackspuitwerk is beschikbaar in iedere gewenste kleur en in verschillende maten korrels. Een fijne korrel zorgt voor een strakke en gladde muur. Hoe grover de korrel, hoe meer structuur u uw interieur meegeeft. Hoe gladder het sierpleister, hoe makkelijker deze schoon te maken en te onderhouden is.

Professioneel aanbrengen

Spackspuitwerk is een klus voor de vakman. Uw muren en plafonds zien er alleen strak en glad uit als alle plinten en randen van te voren perfect zijn afgeplakt en de lagen er gelijkmatig worden opgespoten. Het team van Stukadoorsbedrijf Van der Kruit heeft de ervaring en de kennis om ervoor te zorgen dat uw wanden en plafonds met het door uw gekozen spuitpleister er perfect uitzien.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat de kosten zijn voor spackspuitwerk? Vraag dan meteen een offerte aan met het formulier op de website. We stellen een duidelijke offerte voor u op, waarin u ziet wat de kosten zijn voor het aanbrengen van het sierpleister in de door u gewenste kleur. De prijzen zijn per vierkante meter en inclusief alle voorbereidingen en het netjes opleveren van de ruimte(s).

Meer weten?

Wilt u weten of spackspuitwerk geschikt is voor uw huis of werkplek, welke korrelgrootte het beste is of heeft u andere vragen? U kunt ons een bericht sturen via de website of bellen naar 010-4613336.