Stukadoorsbedrijf van Der Kruit & Zonen

Stucwerk en andere werkzaamheden aan plafonds, muren en vloeren behoren tot de specialiteit van stukadoorsbedrijf Van Der Kruit & Zonen. Op het gebied van sierpleister- en stucwerk zijn wij al jarenlang een bekende naam voor zowel particulieren als bedrijven in Rotterdam en tot ver daarbuiten. Dat wij die naam hebben kunnen opbouwen is natuurlijk niet voor niets. Voor een perfecte afwerking van muren, plafonds en alles wat daarmee te maken heeft, kunt u namelijk altijd op ons vertrouwen. Wij weten dat onze klanten vakwerk en professionaliteit belangrijk vinden en dat is ook precies de reden waarom wij al sinds 1989 bestaan.

Stucwerk en andere werkzaamheden aan plafonds, muren en vloeren behoren tot onze specialiteiten. Op het gebied van sierpleister- en stucwerk zijn wij al jarenlang een bekende naam voor zowel particulieren als bedrijven in Rotterdam en tot ver daarbuiten. Dat wij die naam hebben kunnen opbouwen is natuurlijk niet voor niets. Voor een perfecte afwerking van muren, plafonds en alles wat daarmee te maken heeft, kunt u namelijk altijd op ons vertrouwen. Wij weten dat onze klanten vakwerk en professionaliteit belangrijk vinden en dat is ook precies de reden waarom wij al sinds 1989 bestaan.

Stucwerk van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

Wij zijn een klein bedrijf, waar mensen werken die liefde hebben voor het stukadoorsvak. Die liefde in ons vak is terug te zien in het stucwerk dat wij voor u uitvoeren, want het leveren van de beste kwaliteit staat bij ons elke dag op de eerste plaats. Van een professioneel stukadoorsbedrijf mag naast vakkundig stuc- en pleisterwerk van hoogstaand niveau natuurlijk ook worden verwacht dat het u als klant serieus neemt. En dat doen wij vanaf stap één. Voor ons  is het van tevoren opgeven van een accurate en betrouwbare prijsopgave van de te verrichten stucwerkzaamheden dan ook een vanzelfsprekendheid.

Kwaliteit is onze afspraak

Net als aan de kwaliteit die wij leveren, hechten wij ook veel belang aan de overeenkomst die wij met u aangaan. Of u nu een huiseigenaar bent of een aannemer, bij ons geldt altijd: afspraak is afspraak. Wij hebben inmiddels voor talloze bedrijven en particulieren het stucwerk mogen verzorgen en kunnen vele daarvan tot onze vaste opdrachtgevers rekenen. Onder hen bevinden zich aannemers, woningcorporaties en bouwbedrijven. Bent u geïnteresseerd om uw stuc- en pleisterwerk door vaklui te laten uitvoeren, neem dan contact met ons via het contactformulier voor een offerte op maat.